Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@16:13:06 GMT

سرویس‌های بهداشتی از علل نارضایتی گردشگران

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۱۸۶۰

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به سرویس‌های بهداشتی در شهر اصفهان، گفت: یکی از علل نارضایتی گردشگران در اصفهان نبود سرویس‌های بهداشتی مناسب است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «احمدرضا مصور» امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین مشکلات شهرداری اصفهان تامین آب پایدار برای فضای سبز است، اظهار کرد: متأسفانه امروز با حکم دادستان پنج حلقه چاه شهرداری در حال پلمب شدن است و این امر بر مشکلات تأمین آب فضای سبز می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که هفت سهم از 33 سهم آب زاینده‌رود حق‌آبه فضای سبز اصفهان است و اصفهان جزو حقابه‌داران اصلی زاینده‌رود است، افزود: شهر اصفهان با جمعیت دو میلیون و 100 هزار نفر برای سر سبز ماندن نیازمند به حیات زاینده‌رود است.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به این‌که 27 هزار هکتار فضای سبز اصفهان در گذشته به 5000 هکتار در سال جاری تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح 9 ماده‌ای احیای زاینده‌رود حیات را دوباره به شهر اصفهان می‌آوریم. شهرداری اصفهان از حقابه‌دارانی است که مظلوم واقع شده است و راه حل رفع مشکلات آب اصفهان به همدلی و همراهی مسئولان نیازمند است.

جمع‌آوری روزانه 1840 تن پسماند

وی ادامه داد: افق برنامه 1400 اصفهان در حوزه خدمات شهری، شهری با کمترین پسماند و بیشترین فضای سبز است. هم‌چنین یکی از موضوعاتی که تا سال 1400 باید مورد توجه قرار گیرد کاهش هدررفت آب به میزان صفر درصد است.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به این‌که شهرداری باید زمینه را برای ساماندهی مشاغل شهری فراهم کند، تصریح کرد: شهرداری موظف است زیرساخت‌ها را تأمین و در این خصوص 400 میلیارد تومان پروژه در دستور ساخت دارد.

مصور با بیان این‌که یکی از مسئولیت‌های خدمات شهری مدیریت بحران است و استاندار مدیریت بحران شهر اصفهان را به شهردار واگذار کرده است،‌ خاطر نشان کرد: البته این گفته روی کاغذ است و در کشور تنها شهری که شهردار مدیر بحران است، شهردار تهران است. این امر برای شهرداری اصفهان آسیب‌زاست و امکانات ما در این خصوص محدود و سایر سازمان‌ها نیز در این خصوص از راهکارهای شهرداری تبعیت نمی‌کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان این‌که 660 میلیارد تومان از بودجه شهرداری برابر با 24 درصد از کل بودجه شهرداری در حوزه خدمات شهری هزینه می‌شود، افزود: 660 نفر پرسنل در معاونت خدمات شهری و 5000 پرسنل مشاغل کارگری در خدمات شهری وجود دارد.

مصور افزود: روزانه 1840 تن پسماند جمع‌آوری می‌شود که از این تعداد 120 تن خشک و 830 تن نخاله‌های ساختمانی است.

وی ادامه داد: نگهداری از 5300 هکتار فضای سبز شهری 3600 هکتار در دست شهرداری است که سالانه 60 میلیارد تومان برای نگهداری این فضا هزینه می‌شود.

روزانه 202 میلیون تومان هزینه برای نظافت شهر

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به شبکه‌های آبیاری شهر اصفهان، گفت: تا کنون 19 میلیون متر مربع از فضای سبز شهر اصفهان با سیستم‌های نوین آبیاری می‌شود. البته 54 میلیون متر مکعب فضای سبز شهر اصفهان به آب نیاز دارد اما در طی دو سال اخیر به‌علت کمبود آب این میزان به 36 میلیون متر مکعب رسیده است.

مصور با بیان این‌که تصفیه‌خانه‌های سپاهان شهر و شاهین‌شهر با همدلی شهرداری 5،6،12 و 2 شرکت آب و فاضلاب و سپاه پاسداران و شهرداری شاهین شهر احداث شده‌اند و از جمله تصفیه خانه‌های جدید هستند، افزود: یکی از دغدغه‌های کنونی تامین آب 20 سال آینده شهر است که در این خصوص در تلاش هستیم.

وی با اشاره به این‌که با احداث این تصفیه خانه‌ها حدود 30 درصد آب برای آبیاری فضای سبز شهری تا 30 سال بعد تأمین می‌شود، گفت: از این طریق شهرداری اصفهان توانسته به سهم خود در این خصوص برای برطرف کردن کمبود کم‌آبی همکاری کند.

ساماندهی 52 درصد مادی‌های اصفهان

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به این‌که برای همه چاه‌های آب شهرداری اصفهان کنتور نصب شده است تا مصرف آب این چاه‌ها اندازه‌گیری شود، گفت: 320 کیلومتر طول مادی‌های شهر و 52 درصد از آن‌ها ساماندهی عمرانی شده‌اند و 20 کیلومتر آن‌ها نیز در طی دو سال گذشته احیاء شدند.

مصور با بیان این‌که برای نظافت شهر اصفهان روزانه 202 میلیون و سالانه 74 میلیارد تومان هزینه می‌شود، گفت: روزانه 120 تن مواد قابل بازیافت از شهر اصفهان جمع می‌شود و این در حالی است که در گذشته 90 تن بوده است.

وی ادامه داد: برای استفاده بهینه از پسماندها با کارخانه مپنا قرارداد بستیم تا کارخانه هاضم را در شهر اصفهان تأسیس کنیم. از این طریق 600 تن از زباله‌ها در این کارخانه بازیافت می‌شوند و 250 تن در کارخانه سیمان استفاده می‌شود.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به سرویس‌های بهداشتی در شهر اصفهان گفت: یکی از علل نارضایتی گردشگران در اصفهان نبود سرویس‌های بهداشتی مناسب است و مقرر شد طرح جامعی برای این موضوع ساماندهی شود.

مصور با اشاره به پروژه‌های زیباسازی شهری گفت: 496 آبنما، 259 تندیس، 480 زمین بازی،101 پروژه نور پردازی و 156 نماد شهری در طی این دو سال نصب شده‌اند.

47 درصد متکدیان بومی هستند

وی با اشاره به این‌که در دو سال اخیر 5.2 میلیارد تومان برای مدیریت بحران هزینه شده است، گفت: هم‌چنین طی دو سال اخیر 45 دکل قدیم و جدید مخابراتی در سطح شهر تجمیع شدند.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با اشاره به موضوع تکدی‌گری در اصفهان گفت: 32 درصد متکدیان شهر مربوط به افراد خارج از شهر،47 درصد بومی و 21 درصد ساکن اطراف استان‌ هستند.

مصور با اشاره به پلمب چاه‌های غیر مجاز خاطرنشان کرد: طبق نظر مدیران آب منطقه‌ای چاه‌ها باید پروانه داشته باشند اما در گذشته اخذ پروانه معمول نبوده است با این وجود باید طبق قانون عمل کنیم و کل چاه‌هایی که به صورت غیر مجاز عمل می‌کنند پلمب شوند.

کاهش 30 درصدی آلایندگی خودروهای حمل بازیافت

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر دودزا بودن خودروهای حمل بازیافت، ادامه داد: در شهر اصفهان 260 خودرو حمل بازیافت وجود دارد که نسبت به سال 94، 30 درصد از آلایندهد های این خودروها کم شده است.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان در خصوص جانمایی شهرک طلا خاطر نشان کرد: شهرداری بر اساس قوانین باید از فعالیت کارگاه‌های طلاسازی در سطح شهر خودداری کند. شرکت شهرک‌های صنعتی، شهرک علویجه را پیشنهاد داد تا این صنف در آنجا مستقر شوند اما واحدهای صنفی طلاسازی بیان کردند که شهرک علویجه دور است و حاضر نیستند در این شهرک مستقر شوند، تاکنون هیچ مکانی در این خصوص جانمایی نشده است.

مصور پرسش خبرنگاری مبنی بر این‌که نیروگاهای خورشیدی اصفهان در چه وضعیتی هستند، ادامه داد: شرکت برق قرار بود هر کیلو وات برق را 800 تومان بخرد در صورتی که این رقم به 600 تومان کاهش یافت که این امر مانع از ادامه روند فعالیت این نیروگاه‌ها شده است اما هنوز به صورت کامل منحل نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: توسعه و پیشرفت محلات، یکی از شاخص‌های اصلی توسعه شهر است و سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری این بخش را در اولویت قرار داده است تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، از مشارکت اهالی هر محل برای پیشرفت آن استفاده کند.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی شهر اصفهان اظهار کرد: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در راستای عمل به شعار سال و تحقق مشارکت مردم در نظر دارد با همکاری مدیران مناطق شهری نسبت به شناسایی و جذب ظرفیت‌های مردمی و مشارکت آن‌ها از ارائه ایده‌های خلاقانه تا سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها استفاده کند.

وی پروژه‌های محلات را دارای ۳ مؤلفه شاخص دانست و افزود: پروژه‌های هر محله، اولاً مخصوص آن محل است و با توجه به ویژگی‌های تاریخی و ظرفیت اجتماعی، فرهنگی، تجاری اهالی آن منطقه تعریف می‌شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: حضور و همراهی اهالی هر محل در انتخاب پروژه‌ها اولویت مهم در توسعه متوازن محلات و محرک رشد هر منطقه است.

حیدری جنس این مشارکت را نیز از نوع ارائه ایده در خلق فرصت‌ها و هم از سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث آن قابل تعریف دانست و تصریح کرد: در نهایت در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های محرک رشد، مشارکت مردم بسیار مهم است و اهالی محلات با مساعدت و مشارکت خود می‌توانند مدیریت شهر را در عمران و آبادانی شهر در همه زمینه‌ها حمایت کنند.

وی تاکید کرد: در واقع زمانی مدیریت شهری در انجام یک پروژه شهری موفق است که اهالی آن منطقه همکاری و مشارکت نزدیکی با شهرداری داشته و با ارائه ایده‌ها و نظرات خود و در مواردی که قابل سرمایه گذاری است با مشارکت و سرمایه گذاری خود به تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها که منافع حاصل از ان به مردم مناطق و محلات بر خواهد گشت، کمک کنند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری این کلان‌شهر برای انجام مشارکت‌های سه‌جانبه (شخص حقوقی یا حقیقی، سرمایه‌گذار و شهرداری) برای مولدسازی از دارایی‌های غیرمنقول افراد حقیقی یا حقوقی (زمین‌های بزرگ قابل اجرا برای پروژه‌های شهری که دارای توجیه اقتصادی باشند) در راستای رونق محلات در بخش‌های مختلف شهری آماده همکاری است.

کد خبر 751691

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۲۳ تن قیر رایگان به شهرداری‌های چایپاره
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • سراب سفره کوه سلسله
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم