Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: سعی داریم با کمک دولت بودجه های لازم برای پژوهش های علمی و فعالیت های دانشگاهی محقق شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، منصور غلامی در شانزدهمین نشست روسای دانشگاه های سطح یک کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به روز دانشجو اظهار کرد: این روز نشانگر بینش سیاسی دانشجویان ماست و هوشیاری دانشجویان در برخورد با استکبار ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مجموعه دانشگاه های کشور ظرفیت های علمی، فکری و فرهنگی زیادی دارند که همگی در راستای اعتلای دانش و توسعه کشور موثر هستند. جایگاه دانشگاه های بزرگ به دلیل سبقه آنها قابل توجه است و بنده ۴۰ سالگی دانشگاه صنعتی را تبریک می گویم.
وزیر علوم با اشاره به ۴۰ سالگی دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد: ما چهل سالگی را سن جوانی می دانیم و این دانشگاه در سن جوانی توسعه و دستاوردهای خوبی داشته است.
غلامی با اشاره به اهمیت اجلاس امروز افزود: هم اندیشی های این اجلاس به رشد و توسعه علم کمک می کند و هر حرکتی که بتواند ما را در این مسیر کمک کند ستودنی است.
وی با اشاره به اینکه ما در برخی از علوم در دنیا جایگاه خوبی داریم افزود: اما در کنار این ها ماموریت هایی برای دانشگاه ها تعریف شده است تا با کمک مراکز علمی و پژوهشی این ماموریت ها محقق شود. البته هر دانشگاهی راهبردی دارد که در راستای آن حرکت کند اما در کنار راهبردهای کلان برنامه های ریزتر که در چنین اجلاس هایی هم ذکر می شود باید اجرایی شود. 
وزیر علوم با اشاره به جایگاه سایر دانشگاه ها تصریح کرد: شاید دانشگاه های مختلف زیادی در رده دانشگاه های سطح یک نباشند اما در جایگاه خود مفید و کاربردی باشند.
غلامی با بیان اینکه کیفی سازی آموزش عالی موضوع مهمی است افزود: این مهم در سالهای قبل کلید خورده و باید با سرعت بیشتری پیش برود. برای این منظور اختیاراتی هم به دانشگاه ها داده شده است تا این مهم محقق شود.
وی با اشاره به ساماندهی آموزش عالی کشور گفت: در این باره مصوبه ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده تا با همکاری دانشگاه های بزرگ و مطرح کشور شاهد ساماندهی آموزش عالی کشور باشیم.
وزیر علوم با اشاره به ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: عملکرد دانشگاه ها در این باره نشان دهنده این است که تلاش بیشتری باید در این حوزه صورت گیرد در صورتی که اقدامات خوبی هم داشته ایم.
غلامی با اشاره به تبدیل دانش به ثروت افزود: تاسیس پارک های علم و فناوری مثال خوبی در این باره است. همچنین استارت آپ هایی در این زمینه شکل گرفته اند که موفعیت خوبی برای تولید ثروت، توسعه و رفاه جامعه را بوجود آورده اند.
وی تصریح کرد: در این رابطه حمایت هایی صورت گرفته و از این پس هم حمایت های لازم را می کنیم.
وزیر علوم با اشاره به تعاملات با دانشگاه های خارج از کشور گفت: در این زمینه هم تلاش های خوبی داشته ایم و هرچه میزان این تعاملات افزایش یابد، به بهبود رشد علم و تبادل فناوری کمک می کند. 
غلامی اضافه کرد: ما ظرفیت های زیادی را در زیرساخت های علمی و آموزشی داریم و اساتید ما نشان داده اند که در میان نخبگان جایگاه ویژه ای دارند. در برنامه های وزارت نیرو سعی داریم تا با حمایت های قانونی  پشتیبانی لازم را از دانشگاه ها بکنیم همچنین سعی داریم با کمک دولت بودجه های لازم برای پژوهش های علمی، فعالیت های دانشگاهی و رفع محدودیت های مالی دانشگاه ها محقق شود.

به گزارش ایمنا، شانزدهمین نشست روسای دانشگاه های سطح یک کشور همزمان با مراسم چهلمین سال تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است. در این جلسه منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، سید محمود مدرس هاشمی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف، محمود نیلی رییس دانشگاه تهران، هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان،  سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی خاکی رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، سید حسن صدوق رییس دانشگاه شهید بهشتی، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، ابراهیم گشتاسبی رییس دانشگاه شیراز، محمد تقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس، محمد علی برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت و محمدرضا پور محمدی رئیس دانشگاه تبریز حضور دارند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۸۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، لبناخمیس مهدی رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم کشور عراق و هیئت همراه به منظور گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی، برپایی تورهای مشترک فناوری و برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی‌های فناورانه ایران در کشور عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و واحدهای فناور آن بازدید کردند.

در این جلسه حسن زمانیان به سابقه همکاری‌های فرهنگی و علمی دو کشور اشاره و گفت: وجود اشتراکات مذهبی، تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایجاب می‌کند که گسترش همکاری و تعامل در زمینه‌های مختلف علمی افزایش یابد.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به تحصیل دانشجویان دکترای پژوهشی دارای طرح پژوهشی تقاضا محور بیان داشت: این سازمان آمادگی خود را جهت پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش محور از کشور عراق اعلام می‌دارد.

در ادامه لبنا خمیس مهدی گفت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با فضای بزرگ، پژوهشکده‌های نوین و دانشمندان گرانقدر، نقشی بزرگ در گسترش و رشد علمی ایفا کرده است. امیدواریم بتوانیم با گسترش روابط با چنین سازمانی، از تجربیات آن در کشور عراق استفاده کنیم و دانشجویان و استادان ما با حضور در این مرکز با نوین ترین دستاوردهای علمی آشنا شوند.

رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم عراق ضمن بیان امتیازات ویژه سفر خود به ایران اظهار داشت: به لطف الهی، امروز دیداری بسیار ارزشمند و مفید به همراه هیئت وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران داشتیم و برای اولین بار است که چنین مرکز بزرگ علمی و پژوهشی را مشاهده می‌کنم و دیدگاه جدیدتری نسبت به ایران پیدا کردم.

وی با اشاره به توانمندی‌های سازمان با وجود ۹ پژوهشکده بیان داشت: سازمان با دستاوردهای گوناگون و فعالیت‌های علمی گسترده توانسته است در منطقه تعاملات خوبی را ایجاد کند و کشور عراق نیز تمایل دارد در زمینه‌های تحقیقاتی و طرح‌های کلان به ثمر رسیده همکاری و مشارکت داشته باشد.

لبنا خمیس مهدی گفت: پارک علم و فناوری عراق در سال گذشته افتتاح شده است و می‌توان از تور فناوری و برپایی نمایشگاه توانمندی شرکت‌های ایرانی جهت تعاملات علمی و فناورانه بین پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کرد.

در پایان این دیدار معاون پژوهش و توسعه وزرت علوم عراق و هیئت همراه از پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، آزمایشگاه‌های تخصصی بانک‌های سویه‌های خون، سایت ماهواره و چند واحد فناور سازمان که در زمینه‌های تجهیزات پزشکی و قطعات هوایی فعالیت داشتند، بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است